Pages

Tuesday, March 15, 2011

PATYSKITCHEN 1ST GIVEAWAY - WINNERS


___________________________________________

First of all I would like to thank everyone who participated...
I am happy to announce the lucky winners.
CONGRATULATIONS TO 

_________________________________________________________


96 visits
60 visits
52 visits
16 visits
10 visits
9 visits
7 visits
6 visits
5 visits
4 visits


Please forward me your choices of gift items, your address and your phone number for me to arrange the delivery of the gift. You can forward the details to fatimahjasmin@yahoo.com or just leave a note at my shout mix column. Once again thanks for the support shown.

_________________________________________________________________

Terlebih dahulu terima kasih saya ucapan kepada semua yang menyertai projek PATYSKITCHEN 1ST GIVEAWAY. Tahniah kepada TOP 10 viewer yang tersenarai diatas. Bagi membolehkan hadiah-hadiah ini dihantar kepada anda sila maklumkan kepada saya samada melalui e-mail saya di fatimahjasmin@yahoo.com atau diruangan Message saya di shout mix. 

Sila maklumkan 
  1. Hadiah pilihan anda
  2. Alamat serahan
  3. talian Talipon anda
Insyallah saya akan usahakan penghantaran secepat mungkin.

TAHNIAH DAN TERIMA KASIH SEKALI LAGI

________________________________________________________________


5 comments:

izahdaut said...

akak..saya termasuk sekali ke?
malu malu nak tanya ni..hehehe

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Izzah, ya la, Izzah nak yang mana? Pancake Set ke Cake Stand. Bagi detail ya Kak nak buat penghantaran.

K.Nor said...

salam k.paty, wahh sangat terkejut ni, nama nor tersenarai gak! mmg tak sangka sungguh.. mekasih buat izah yg jd informer.. hehehe..
mekasih nor ucapkan buat k.paty.. erkkk mekasih daun keladi la sepatutnya kan.. hehe.. nanti nor email ya.. tq again..

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam K. Nor, emm...gitula, apa pun simpan ya koleksi dari PATYSKITCHEN

Wanieyra said...

salam kak...

hihihi..balik dari kg dapat hadiah, suka betul!
Boleh pilih ke kak?
Nanti ira email kat akak...
apa pun terima kasih ye kak....

You Might Also Like These

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...