Saturday, February 25, 2012

SPICY CRUSTED SESAME CHICKEN WITH BROCCOLI


A simple dish serve with steamed rice. The crusted sesame chicken was a leftover from dinner and I used it  for this vegetables dish. If you don't like it spicy that you can omit the chili paste and stir fry the Chinese using oyster sauce. This is really tasty and satisfying
_________________________________________________________________________


Ayam ini sebenarnya saya buat untuk makan malam. Kadang-kadang tekak nak makan simple, saya buat ayam ala- KFC tetapi menggunakan bijan, makan ratah-ratah macam tu aje. Ada lebih keesokkan saya goreng dengan brokoli udah jadi menu lain. Kalau setakat hendak goreng sayur tak perlulah hendak renyah-renyah macam ni tetapi ini kes "recycle" ayam bijan. Kalau tak nak pedas tak payah gunakan pes cili bolehlah goreng Chinese style. Apa pun sedap makan dengan nasi.

Next Post - Breakfast Menu

1 comment:

Only Fish Recipes said...

wow....the meal looks just do delicious...i love the flavor of sesame seeds...but never used this way.....bookmarking the recipe :-)

You Might Also Like These

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...