Thursday, February 23, 2012

PEANUT BUTTER CHOCOLATE MINI CHIPS MUFFIN

Chocolate Chips + Peanut Butter make a winning combination. That's for sure !!!. Thesee muffins are divine.  They made the house smell like peanut butter cookies as they baked, and they were a delicious breakfast treat.  I loved everything about them:  the texture, the sweetness, the moistness. Perfect for tea..breakfast or even  functions.


Peanut Butter + Chocolate = Merupakan satu kombinasi yang hebat. Itu sudah pasti. Saya suka baunya semasa dibakar........memang harum satu rumah. Tektur muffin ini juga bagus lembut macam kek dan raggup di atas.

Next Post - Breakfast Menu

8 comments:

umi's cup cake said...

Kak, umi biasa makan waffle je campurkan peanut butter & choc...kalau muffin mesti best juga kan? rajin la akak ni..

Qasey Honey said...

mesti sedap muffin ni...
ade peanut butter lg...
choc chip kt ats tu pon mewah...

Anna Qawina said...

aslmkm kak..menarik mata yg memandang tgk chips tuh..tertonggek kat situ geram je nakkaut..haha

MamaFaMi said...

Kalau makan bersama dengan secawan nescafe panas, mesti sedap nih!

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Umi memang peanut butter+ chocolate chips= Awesome!

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Qasey biasanya gitulah peanut butter tu sendiri dah sedap kan?

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Anak..akak masukkan dalam adunan sedikit dan taburkan luar sedikit...sedapkan choc chips dengan peanut butter

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Wah mamafami pun minat nescafe..well I can't leave without one...memang ngam good pair the muffins and nescafe. MamaFami sudah lawat Uncle Lee ke I saw your dish there...best juga N3 dia kali ini very hilarious ...and thanks for dropping by

You Might Also Like These

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...