Wednesday, February 15, 2012

STRAWBERRY FILLED CREAM SANDWICH COOKIES




These Strawberry Cream Filled Sandwich Cookies will be a hit for kids of all ages. A combination of  powdered sugar, and strawberry paste creates the creamy filling between these sandwich cookies. For a festive touch, tint the filling with red and green food coloring. I love these...a clone of macaroon, to those who had tried made macarons with failed results...at least these look a alike...ha..ha...my cheating heart!!!!!!

Hey it's not only macarons look a like...it tastes good too....may be it's too late for Valentine;s but these are presentable as a gift. 

Next Post - Breakfast Menu.

7 comments:

cahya said...

huhuhuh....
dap nyer....

Mas said...

cantikknya maracon tu kak...
mas gak tak buat2 lagi...

quinnie said...

dah rupa macam macaron la kak....teringin pulak nak rasa...saya memang tengah mood nak makan biskut nih..kekekke..mengalahkan nak raya pulak rasanya..hahahha

Qasey Honey said...

mcm best aje cookies ni...skali pandang mcm macaron kan...bleh la cuba nti ni...

ijayuji said...

Salam kak! mekaseh dtg singgah! kita dah lama tak berblogging hanpir lupa nama2 blogger :D sekali pandang ingatkan macaron tadi hihihi bila tgk belakang ada kukis rupanyer kukis :D

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

kak paty..Ros suka part my cheating heart tu...hihihi

cik cek said...

Kakkkkk...cantikkkk....memang klon macaron pun...takpe2...pas ni sampai seru lak bak buat macaron k.....Insyaallah pas ni turn akak buat macaron mesti menjadi...:)

You Might Also Like These

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...