Wednesday, January 11, 2012

WORDLESS WEDNESDAY WITH MEE GORENG INDOMIE / FRIED INSTANT NOODLES AND CINNAMON ROLL PULL APART BREAD



Today is all about instant, breakfast in less then 10 minutes, it's Indomie Mie Goreng/ Indomie Fried Noodles. Once a while I think is ok to have this. I just don't know why the children love this so much. I added some green mustard and shrimps. Serve this with hard boiled eggs, fried shallots and green chilies pickles.

When come to fried and dried instant noodles I prefer Indomie..the soupy one I prefer Maggie. I made 5 packets this morning and it's all gone in a few minutes. The children packed it to school. My goodness I haven't had mine yet.

Some context on this Indomie Mie Goreng from Wikipedia :-

Indomie Mi goreng is an instant noodles product line made under the Indomie brand by the Indofood company, the world's largest instant noodle manufacturer, located in Indonesia. This product has entered the market since 1983 and currently available in many parts of the world includes America and Europe, African Region, Australasia and various regions in Asia. A Pack of cooked Indomie Mi Goreng comes as a plain fried noodle, but people usually serve it with various additional ingredients to enhance the taste. Popular additional ingredients include a sunny side egg or omelette, corned beef or chicken, sliced vegetable and chilisausage, shrimp and toppings like scallions and grated cheese.

Beside Indomie Mi Goreng I do made some Cinnamon Roll Pull Apart Bread. This was done last night before I went to bed. I wanted to do this for quite sometimes after seeing many had made it successfully. So finally last night I made it..the roll version  instead of the stacking version from Joythebaker. this recipe was from Flo Braker - Baking All Occasions. See in my next entry. It's fun and intersting making this cinnamon roll pull apart bread.


Mee..instant cepat dimasak, sedap dimakan, ha...itulah dia breakfas pagi ini Mee Goreng Indomie. Ini permintaan anak-anak. Entah apa-apalah suka sangat dia orang dengan mee-mee macam ni tak sampai 5 minit habis clear...dia orang bawa bekal sampai kita punya bahagian pun kena sapu. Itulah penangan mee segera. Tentang mee segera ini kalau yang goreng saya suka yang Indomie dan kalau yang berkuah saya sukakan Maggie. Indomie mee ni memang sedap..saya gorengkan sedikit udang, celur sawi dengan mee sekali, letak telur rebus dan tabur bawang goreng. Hendakkan lebih mantap saya buat sediki cili jeruk. Ni kejap lagi nak buat lain bahagian saya pula.

Disamping Indomie Goreng, malam semalam sebelum masuk tidur saya beranikan diri buat Cinnamon Pull Apart Bread. Geram tenguk ramai yang dah buat. Inspirasi dari JoytheBaker tapi saya buat versi roll bukan versi stacking yang joythebaker, yang ini saya adaptasi daro Flo Braker- Baking All Occasions, buat macam cinnamon roll..gulung-gulung dan susun dalam loyang...thrill betul buat roti ini. Untuk lebih lanjut TUNGGU entry tengah hari nanti.

Ok sampai sini dulu dan SELAMAT BERSARAPAN

2 comments:

Liza said...

mmmm cedapnya indomie grg tu, bak mai la sikit..

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Liza..macam mana nak kasi...akak toleh aje dah licin..lain kali akak goreng kat Liza

You Might Also Like These

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...