Tuesday, September 27, 2011

SIMPLE TUESDAY BREAKFAST WITH SIMPLE INSTANT NOODLES


I don't really fancy instant noodles but some how last night before I went to bed I saw this tempting picture of an awesome bowl of instant noodles changed my breakfast menu this morning. I always have instant noodles stock, it's the children favorite, when ever they stay up late they go for theses noodles. I made this one with just enough soup to keep the noodles soupy, added some shrimps, thin slice of beef and some vegetable. Serve with poached eggs and some green chilies pickles.

- ENJOY my simple Tuesday breakfast!!!!
________________________________________________________________

Selalunya tekak ni tak jalan dengan mee segera, tetapi entah macam mana semalam terpandang gambar mee segera, tiba-tiba terasa teringin pula. Cadangan asal pagi ni nak buat French Toast, terus tak jadi, terus tukar plan. Saya buat mee segera untuksarapan pagi tadi. Saya buat yang berkuah, masukkan sedikit udang, hirisan daging dan sayuran. Hidang bersama telur dan cili jeruk.  Wah....hebat juga. Itu aje menu breakfast pagi ini.


Next Post - Vegetables Recipe
________________________________________________________________


2 comments:

ady said...

as-salam Paty's
mee yg simple tu nmpak sangat menyelerakan..sedap mkn dgn sambal kicap..

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Pagi Ardy...entah la budak-budak suka sangat mee segera ni, apa macam tkar dengan kacang pool akak suka tapi susah nak dapat kat cni tak sama guna bake beans

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...