Pages

Tuesday, February 15, 2011

PATYSKITCHEN 1 ST GIVEAWAY

I was supposed to announce the launch of PASTYKITCHEN 1ST GIVEAWAY yesterday, but couldn't make it due to some technical problem with my blog. Anyway hope to address the issue soon. March 15th marked my 6 months blogging with PATYSKITCHEN. I am glad that this opportunity introduced me to new  and interesting people, new experiences, fantastic recipes and most importantly great networking all over the world. I have to admit that though busy juggling between work, family, responsibilities and hobbies I enjoyed every moment of my time preparing, reading and responding to every post and as an appreciation to all that helps and inspired me, I am launching this 1st GIVEAWAY. 

It's simple, NO QUESTION to answer, all you need to do is to continue supporting me. REGISTER yourself as TOP TEN MEMBERS. TOP 10 members with the HIGHEST VISITS up till 15th MARCH 2011 will be receiving the following GIVEAWAYS.



CAKE STAND - WHITE PORCELAIN


OR



PANCAKE SERVER COME WITH SYRUP HOLDER AND
CAKE HANDLE - BIEGE, ORANGE AND GREEN 
CHOOSE EITHER ONE




Continue to be with me, share your experiences, share your wonderful recipes, tips and advice and  you can have either one of the above as my token appreciation. - SIMPLE ha..... so let's STARTED............


______________________________________________________________

Salam, terlebih dahulu maaf dipohon atas kelewatan membuat pengumuman ini, sepatutnya semalam tetapi tu lah saya menghadapi sedikit masalah teknikal di blog saya, walau bagaimanapun sedang berusaha mengatasinya. Seperti yang dijanjikan PATYSKITCHEN akan membuat 1st GIVEAWAY sebagai penghargaan kepada teman-teman yang banyak menyokong dari segi berkongsi idea, resipi masakan dan galakkan. 15th MARCH ni genap 6 bulan saya menyelenggarakan blog ini, banyak pengalaman yang saya perolehi, ramai kenalan baru, banyak resipi baru, banyak pengelaman baru yang telah mewarnakan dunia PATYSKITCHEN. Oleh itu bagi yang menyokong ingin saya berikan GIVEAWAY ini, walaupun tak seberapa tetapi tanda saya HARGAI ANDA.

Caranya mudah, TAK PERLU JAWAP SOALAN,  dan TIADA KUIZ , anda hanya perlu terus menyokong saya dengan MENDAFTAR sebagai TOP 10. TOP 10 yang tertinggi sehingga 15th  MARCH akan menerima hadiah di atas. Pilih salah satu. MUDAHKAN, so terus bersama saya dan terus mewarnakan DUNIA MASAKAN.

_________________________________________________________________

16 comments:

Bee said...

wow, kak..nak cake stand ngan isinya sekali boleh..!!!:D

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said...

Salam kak..tahniah yer...moga terus menceriakan suasana blog ini...

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

salam Bee dengan AKAK-AKAK sekali bungkus kasi. Join ya sama-sama meriahkan. Seronok memasak ni GENG baru, boleh kata ada saje boleh look foward.

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Nazrah, ari ni tak jalan-jalan ke? Seronok tengok Nazrah dan jalan-jalan cari makanya. Jemputla ya PATYSKITCHEN GIVEAWAY, sama-sama kita berKONGSI idea, masakan, pengelaman dan apa-apa aje yang memenafaati bersama.

Wanieyra said...

Salam Kak....

Terlebih dulu ira nak ucapkan tahniah....pejam selik pejam celik, kejap je 6 bulan tu. Moga akak dapat kongsi resepi best-best kat sini.....

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Manieyra, ya rasa baru semalam terkial-kial nak buat blog, alih-alih dah 6 bulan. Ok terus bersama untuk memeriahkan DUNIA MASAKAN DI MALAYSIA.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

AS salam kak paty..tahniah dah 6 bulan dlm dunia blogg nie tp bila tgk resepi2 akak mmg best2..!!..mcm dh bertahun2 dialam maya nie...

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Maulidur Rasul Azie, hem, akak ni agak ketinggalan sedikit, tapi tak apa, nak buat macam mana kan dah masuk setengah abad baru ada masa nak masak memasak ni.

Chik Mimi said...

Salam maulidur rasul kak paty ooo ingat kan dah lama akak berblogging apa2 pun semoga ukhwah kita dialam maya berterusan ya kak

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Chik Mimi, baru aje, tupun bertaktih-taktih bea berlajar dari anak, seronok juga, taklah bosan, lepas keje aje mula la mereka nak buat apa. K sama-samalah kita terokai dunia blogging dan masakan.

Wanieyra said...

Samalah dgn kita kak...
tapi yang bestnya melalui blog kawan-kawanlah kita belajar masak...sebelum ni tak reti pun.

Suha said...

Salam.. wah kak.. menarik nih hehee

hOtMaMa said...

salam ziarah kak..

menariknyer hadiah GA tu.. harap2 ada la rezeki saya.. hehe :)

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Wanieyra, ya Kak ni pun baru sekarang ada kesempatan nak masak.Dulu main tunjuk-tunjuk aje, agak terlambat tetapi bagus untuk perancangan nak pencen nanti.

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Suha, cubala buat koleksi dari PATYSKITCHEN ya

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam HotMama, isyallah ya kalau ada rezeki.

You Might Also Like These

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...