Monday, June 25, 2012

DEEP DISH APPLE PIE

Resipi Apple Pie yang enak dari Ina Garten...kebetulan apple tergolek-golek di rumah..tak nampak ada yang berminat jadi sebelum kecut dan terbuang saya buat apple pie ini. Wah harum semerbak semasa membakarnya..nampaknya kombinasi apple dan kayu manis memang menjadi. Dessert ini sedap dimakan ice cream atau cream.

Next Post - Talam Lapis Sagu

8 comments:

maz said...

Salam kakk...sdppp snguh pie kak tu klu dpt brsama scwn kopi...rjin snguh kak msk...mcm2 mnuu...

Munatycooking said...

Looks great Fatimah, Pie crust tastes delicious specially with the sweet juice of apple :)

umi's cup cake said...

Rajinnya kak fatimah ni...bila la umi nak rajin macam akak...nak sepotong boleh tak?

Ayu Safieza @ Humaira' said...

Kak Paty.............
waaaaaaaaaaaaaaa...kita serupa, baru semalam dinda jenguk sini dgn choc bunt cake and today.....wat apple pie...pergh......sedey gak sbb baru semalam gak apple fillings kat ruma tu dah yilek.
Pie akak ni kalau kene dgn tea...pergh......bertambah ni mesti!

sury_masury said...

rajin nye kak yg sorg ni...nk sepiring..ada lagi ke tu..hehehhe

live sports said...

niec

laser tag party said...

great post

Motorcycle Shipping said...

nice

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...