Monday, June 11, 2012

CARROT HONEY LEMON JUICE / JUS LOBAK MERAH DAN LEMON



Refreshing and satisfying drink especially during the hot whether like now. Easy to prepare and this drink is is rich with vitamin. Perfect drink to quench your thirst in the current and hot and sunny whether.


Carrot Honey Juice

3 carrots
1 Lemon
2 celery
3 Tbs Honey
500 ml cups water
1 cup Ice


Directions:
Peel the lemons, carrot and celery  separating it from the skin.
Cut all the fruits into chunks and put in the blender,together with honey, water and ice.
Blend until smooth.
Take a wire small drainer and drain the juice in a large juice pitcher; this will separate all the seeds that are left in a juice.
Wash a blender just a bit and return the juice back.
Pulse blending for few seconds so it can come together.
Return the juice into pitcher and back in the fridge before serving.
Saya sudah dua tiga hari tidak dapat tidur nyenyak....cuaca cukup panas sekarang...tekak pula sentiasa haus. Dalam air-con pun boleh berpeluh. Dalam situasi cuaca yang begitu panas digalakkan minum air banyak-banyak...biasanya air putih tetapi kalau ada jus lagi menarikan. Jus kali ini ada jus carrot yang saya campurkan dengan celery, lemon dan honey. Cukup menyegarkan dan cukup sesuai dengan cuaca sekarang.

Next Post - Talam Lapis Keladi

3 comments:

sury_masury said...

Salam..BW here..nice blog..come n visit me later.

JembalCastle said...

Terbaik laaa, tengah dahaga tengok jus ni lagi bertambah dahaga daaa....slurrrpppp

CitarasaKu said...

Salam Paty,

betul tu musim panas gini mmg best jika minum banyak jika tidak sakit lah. Juice carot selalu letak susu tapi tak pernah lg letak benda lain...waaahh ini yang nak try pulak,

You Might Also Like These

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...