Monday, June 18, 2012

BREADED CHICKEN WITH SWIRL PASTA CABONARA


A best one dish meal to celebrate someone special...easy, and fulfilling. A combination of three recipes into 1 dish. Breaded Chicken + Swirl Past With Cabonara + Vegetables Salad. You can choose to make your own white sauce and get the ready man one from the shelves. I used ready made Prego white sauce and add some vegetables. Fantastic....with some wedges of lemon



Gabungan tiga resipi dalam satu. Ayam Goreng Serbuk Roti + Swirl Pasta Cabonara + Salad Segar, menajdikan one dish meal yang cukup enak dan mengenyangkan. Anda punya pilihan untuk membuat White Sauce Sendiri atau beli yang siap aje. Kali ini disebabkan kesuntukan masa saya gunakan prego white sauce aje..celurkan sedikit sayuran hem...memang best. Sesuailah bagi yang suka makanan sebegini untuk meraikan sesorang yang istimewa.


Next Post = Talam Nangka Bersago

6 comments:

CT Delima said...

As'salam Kak Paty

lama ct tak singgah melihat menu2 yang sedap disini. pagi ni ada kelapang sedikit. sedapnya menu Kak Paty, pasta cabonara tu fav ct yummy!

harap kak Paty sihat selalu ya :)

Liza said...

salam kak paty, mmg selera betul nengok ayam tu...Liza mintak 2 3 ketul blh.. hihihihii

Wattie said...

Assalamualaikum Kak Paty,
Sedapnya nampak ayam dengan pasta carbonara itu, menyelerakan. Kek sponge pandan kat atas tu pun menawan kalbuku....

ibundo said...

You ni ada je idea nak buat macam2 kan? Tabiklah kat you ni..
Sedap tu..

Jay said...

looks scrumptiously tasty ..nice presentation
Tasty Appetite

Mama Hawa/Mama Nani said...

Salam Kak Paty..
lama Hawa tak singgah sini..
nie kalau anak dara Hawa nmpk pasta cabonara pasti suruh buat!! nmpk yummy lagi2 ada breaded chicken :P

You Might Also Like These

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...