Friday, May 18, 2012

COCOA CUPCAKE WITH NUTELLA AND COCOA KRUNCH




The other day while my children were having their breakfast with these cocoa krunch cereal, suddenly I gotthe ideal of using the cereal as my cupcakes decoration. I baked one batch of cocoa cupcake, got some nutella spread over the cupcakes and form it into petal of roses....OMG it looks awesome... For the coco cupcake recipe click Click here

Ini ada adalah resipi cocoa cupcakes biasa yang pernah saya buat N3 pada bulan depan. Kebetulan anak-anak makan cereal ini untuk breakfast...tak semena-mena ilham datang untuk menggunakan cereal ini untuk membuat kelopak bunga mawar. Jadi saya bakar 1 adunan coco cupcakes, sapukan dengan nutella dan susun cocoa krunch membentuk kelopak bunga mawar. Menarik juga Cucpcake jadi ranggup dan bertambah ras chocolate dengan tambahan nutella.
Next Post  - Grilled Beef With Tamarind Sauce / Daging Bakar Air Asam

5 comments:

adda syuhada said...

comel plak tengok cupcake nih..tang bunga tuh memang kreatif Kak Paty yer..

CitarasaKu said...

salam paty....nampak cute sangat berbentuk mawar .

tun_telani said...

kreatif! nmpk omey je! mkn pun mesti sedap kan.

umi's cup cake said...

Comel nya cc tu kak..sayang nak makan...

FnF Simple Life said...

sgt comel...best ni mkn cc pastu ada topping cocoa crunch lg...

You Might Also Like These

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...