Tuesday, May 22, 2012

CHICKEN PASTIES




If you love curry puff or pie you will sure love this. This chicken pasties is easy to make and perfect for on the go...picnic or even mini functions. You can make it spicy or mild depending mostly on your preferences.Filling can be made a early or a head of time. I love this for tea.


Sajian ini memang sesuailah buat minum petang. kalauyang suka karipap atau mini pie anda pasti suka ini cara membuatnya pun lebih kurang sama. Tetapi intinya menggunakan susu cream UHT...untukkulitnya pula sya masukkkan sedikit tyhme. Remph-rempah sebegini mengharumkan lagi bau pasties ini.


Next Post American Brownies

6 comments:

tun_telani said...

kak paty.. sedapnyer!!! mcm chicken pie ye..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak paty..apa kabar?Lama atie x ziarah akak.Terima kasih kerana sudi gak akak menitipkn msj di n3 atie...tp atie br ni sempat singgah ke umah akak yg cantrik ni.
Emmmm..sedapnya bau chicken pasties ni sampai kesini sampai.hihi
Byk tangan yg membantu..buat kerja pon sonok kan kak..

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum akak...
nampak cantik chicken pasties tu ... sedapnya tu...

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum akak...
nampak cantik chicken pasties tu ... sedapnya tu...

Kjee said...

Salam Paty. Looks delicious. Nak try buat. Thnx for the recipe.

CitarasaKu said...

Salam Paty...bestnya brownie tu sebab ada cream hehe dah terasa nak buat juga n your pastie pun nice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...