Wednesday, May 30, 2012

FRIED MARYLAND CHICKEN, SAUSAGE, BANANA, PINEAPPLE AND BLANCHED VEGETABLES




A simple one dish meal if you are tired with rice. Breaded Fried chicken serve with blanched vegetables, corn, sausage, pineapple, potato chips and banana fritters. Its yummy...serve with thousand island or tartar sauce. Your kids will definite love it. Also great for a candle light dinner for two if you are planning one....ha...ha

Bosan dengan nasi...dan teringin selera OM Putih cuba menu ini Maryland Chickan. Mudah aje..macam ayam goreng biasa digoreng dengan srbuk roti...tetapi yang menariknya tentang resipi ini ialah sidenya yang menggandungi pisang goreng, nenas. sayuran yang dicelur, sausage dan french fries. Menu ini pasti anak2 suka dan cukup sedap kalau dihidangkan dengan sos thousand island mahupun tartar sos dengan sedikit perahan lemon. 


Next Post - Texas Sheet Cake

4 comments:

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Kak sedap tu.Makan pun kenyang.Ini la jenis-jenis makanan kegemaran tiga anak dara kat umah ni.

Amie said...

Wah! Sungguh meriah hidangan kak Paty kali ini.... memang feveret anak2 nih!

tun_telani said...

Salam kak paty.. mmg sgt meriah! mcm2 ada. nmpk sedap betul.

FnF Simple Life said...

hmmm...sedapnye...boleh cuba untuk bento anak sy nnt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...