Tuesday, March 06, 2012

APAM CHOCOLATE


Simple steam chocolate cake, soft. dense and fluffy. Cakes steamed in Chinese Tea Cups. Recipe heavily adapated from linrosly.blogspot.
_________________________________________________________________________


Apam chocolate kukus......resipi dari dapur LinRosly.Blogspot. Cukup simple dan kaya rasa chocolatenya. Apam ini lebih kurang mini chocolate cake. Sesuai buat sajian petang. Lembut dan gebu. Thanks Lin...sedap!!!!

10 comments:

anymz said...

wah nampak best je tu kak..nak try jugak lah nanti..mesti anak2 buah yang kecik2 tu suka..:)

CitarasaKu said...

Paty...sukanya apam coklat nie nanti boleh lah saya makan apam coklat pulak. emak saya mesti suka jika saya buat kandia apam coklat nie.

izahdaut said...

rasanya mcm kek jugak kan.. dah pernah buat jugak ni

Mas said...

kak....mas suka apam gini...
memang sangat menggoda la..he3

rahel said...

Wallaaa..sedapnya dikunyah-kunyah apam coklat tu sambil ngadap laptop..jemput makan..

mimie said...

Kak Paty....sedapkn apam choc ni...sy pon dah buat.....marbeles senang sesangat....

LinRosly said...
This comment has been removed by the author.
LinRosly said...

Assalamualaikum Kak Paty...

Terimakasih sudi mencuba resepi daripada Blog Lin...Sebenarnya resepi ni Lin jumpa dalam blog Izah, Anna dan Ros..lalu terus mencubanya...sedap..Kak Paty x nak bagi Lin rasa ke? hehehe gurau jer Kak..

CT Delima said...

AS'salam Kak paty

nikmatnya kak Paty kalau dapat makan apam coklat ni cecah pulak dengan susu :)

Sue @ Nenie said...

Salam Kak...emmm dapat gak tembusi talian setelah seminggu lebih tenet duk merangkak2...Sedapnya apam choc ni..CnP dulu masuk Q....

You Might Also Like These

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...