Saturday, February 22, 2014

STRAWBERRY MINI NAPOLEON


Store bought pastry puff...memang menakjubkan..mudah ringkas dan apa yang yang saya suka boleh diperlbagaikan untuk dijadikan sajian yang enak and very presentable. Dengan kreativiti kita boleh mencipta resipi manis untuk dessert mahupun yang pedas untu untuk breakfast, lunch atau dinner. Resipi di bawah ini adalah salah satu daripada keindahan pastry. Mini Strawberry Napoleon ini saya lapiskan dengan krim dan custard..susun strawberry dan tabur dengan gula ising. Cukup menarik dan yang pentinya sedap.



Ingredients

Puff Pastry Sheets (1 sheet), thawed
1 pkg. (about 3 ounces) vanilla instant pudding and pie filling mix
1 cup milk
1 1/2 cups sweetened whipped cream or thawed frozen whipped topping
1 1/4 cups sliced strawberries
Confectioners' sugar

Heat the oven to 400°F.

Unfold the pastry sheet on a lightly floured surface.  Cut the pastry sheet into 3 strips along the fold marks. Cut each strip into 4 rectangles.  Place the pastries onto the baking sheet.

Bake for 15 minutes or until the pastries are golden brown.  Let the pastries cool on the baking sheet on a wire rack for 10 minutes.  Split each pastry into 2 layers, making 24 in all.


No comments:

You Might Also Like These

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...