Pages

Tuesday, January 31, 2012

PAU COTET SARDINE



A steam bun with sardine filling that I learned to make it from Sinaran Menu.  I love these cute little buns, they are soft and fluffy texture. For the versatility (you can insert any filling of your preference) , it can be sweet or savory. It's yummy!!!

Thanks Puan Rose for sharing the recipes, though my pau not that smooth, I love it, it's tasty and delicious.


Cuti hujung tahun baru ini saya banyak buat experiment resipi-resipi yang belum pernah saya cuba sebelum ini. Seronok dan ecited bila hasilnya memberangsangkan. Resipi pau cotet ini adalah salah satu daripadanya..saya tidak pernah membuat pau...cuma baru ini saya cuba dua resipi, satu dari Ayu, Kitchen's Color dan satu lagi dari Puan Rose, Sinaran Menu, pau cotet ini adalah dari dapur Puan Ros. Sedap pau ini lembut dan yang bestnya inti sardine...makan memang tidak jemu.

Next Post - Bolkus Fanta

1 comment:

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Kak thanks for trying the pau.Good that you like it..I love it.....

You Might Also Like These

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...